James4you wenst je een gelukkig 2012 toe met veel leuke besparingen!


De overgang naar een nieuwjaar is een goed moment om de balans op te maken en om met een schone lei te beginnen.

Balans opmaken

Eerst zullen we de balans opmaken over 2011. Ook dit jaar heeft James4you gelukkig weer heel veel mensen mogen helpen met het opzeggen van abonnementen en verplichtingen en het sturen van reminders. Maar liefst 49061 mensen hebben gebruik gemaakt van één of meerdere diensten van James. Op het gebied van opzegbrieven zijn de loterijen veruit het populairst. De top drie van meest gedownloade opzegbrieven wordt aangevoerd door de Vriendenloterij, op twee staat de Lotto en de derde plaats is voor de Sponsor Bingo Loterij. In de top tien staat ook het goede doel Het Koningin Wilhelmina Fond voor Kankerbestrijding. Verder is de Telegraaf ook in de top tien te vinden.

Met een schone lei beginnen

Wist je dat mensen gemiddeld 22 abonnement en/ of verplichtingen hebben? En hier gemiddeld 2500 euro per jaar op zouden kunnen besparen? Een begin van een nieuw jaar is het uitgelezen moment om je abonnementen en verplichtingen weer eens op een rijtje te zetten en te kijken of je al deze verplichtingen nog nodig hebt, wilt en gebruikt. James4you kan je hierbij helpen. In je eigen account kun je al je abonnementen invoeren, deze vergelijken met andere abonnementen en beslissen om over te stappen. Wanneer u niet te laat wilt zijn met opzeggen in verband met de opzegtermijn stuurt James4you je een e-mail of sms reminder. Wanneer je hebt besloten om een abonnement op te zeggen heeft James4you de grootste database van Nederland met opzegbrieven. Hiermee ben je zonder veel moeite van je abonnement af.

Doel voor 2012

In 2012 hoopt James4you nog meer mensen van dienst te mogen zijn. Daarnaast willen we mensen op de hoogte houden van relevante informatie over bijvoorbeeld abonnementsregels, hypotheken en verzekering. Deze informatie vindt je op onze nieuwspagina. Ook heeft James4you regelmatig nuttige besparingstips, deze lees je op de weblog.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner
Geen tags voor deze post

Gerelateerde posts

  1. #1 by Sven on 30 december 2011

    Goed blog. Gelukkig heb ik het verstand om zo min mogelijk abbonnementen te hebben. Om mij heen zie ik mensen werkelijk ploeteren met abbonnementen waaronder de gsm abbonnement veruit de meest foute is.
    Zij laten zich misleiden door reclame en steken zich daarmee in de schulden. James 4 you help die mensen gelukkig een vuist te maken tegen het …… de beroemde tekst die Agnes Jong Gerius sprak toen de microfoon per ongeluk aan stond. Besparen is de manier om te leven. Calvinistisch leven en hard werken. 2012 zal een goed bezuinigings jaar worden.

(wordt niet gepubliceerd)

  1. Nog geen trackbacks.